MONDAY
Centennial Arena
GROUP
TIME
CLASS
LENGTH
Competitive Ice
5:00 - 5:50
Free Skate
50 min
Junior
5:50 - 6:10
Skills/Dance
20 min
6:10 - 6:25
Fun with
Basics
15 min
6:25 - 7:25
Free Skate
60 min
7:25 - 7:35
Flood
10 min
Senior
7:35 - 7:50
Skills/Dance
15 min
7:50 - 8:05
Spins
15 min
8:05 - 9:20
Free Skate
75 min
9:20 - 9:30
Flood
10 min
GROUP
TIME
CLASS
LENGTH
Intermediate
4:25 - 5:25
Free Skate
60 min
5:25 - 5:45
Skills/Dance
20 min
Intermediate/
Senior
5:45 - 6:05
Fun with
Basics
20 min
6:05 - 6:15
Flood
10 min
6:15 - 6:30
Spins
15 min
Senior
6:30 - 7:45
Free Skate
75 min
7:45 - 7:55
Flood
10 min
TUESDAY
MCU Arena
WEDNESDAY
Centennial Arena
GROUP
TIME
CLASS
LENGTH
Pre-CanSkate
4:00 - 4:45
Rec Program
45 min
CanSkate
4:00 - 4:45
Rec Program
45 min
Pre-Junior
4:45 - 5:50
Rec Program
65 min
THURSDAY
Centennial Arena
GROUP
TIME
CLASS
LENGTH
Junior
4:00 - 5:15
Free Skate
75 min
Intermediate/
Junior
5:15 - 5:30
Skills/Dance
15 min
5:30 - 5:45
Fun with
Basics
15 min
5:45 - 5:55
Flood
10 min
Intermediate
5:55 - 7:10
Free Skate
75 min
Intermediate
Senior
7:10 - 7:30
Spins
20 min
7:30 - 7:40
Flood
10 min
Senior
7:40 - 9:20
Free Skate
100 min
9:20 - 9:30
Flood
10 min
FRIDAY
MCU Arena
GROUP
TIME
CLASS
LENGTH
Pre-CanSkate
3:00 - 3:45
Rec Program
45 min
CanSkate
3:45 - 4:30
Rec Program
45 min
Pre-Junior
4:15 - 5:20
Rec Program
65 min
Intermediate
Senior
5:20 - 5:50
Free Skate
30 min
SATURDAY
MCU Arena
GROUP
TIME
CLASS
LENGTH
Intermediate
12:30 - 1:30
Free Skate
60 min
Alternating weekly
between
Intermediate &
Senior
1:30 - 2:00
Group
30 min
2:00 - 2:10
Flood
10 min
Intermediate
Senior
2:10 - 3:20
Free Skate
70 min
Senior
3:10 - 4:20
Free Skate
70 min
SUNDAY
Centennial Arena
Ice Time
GROUP
TIME
CLASS
LENGTH
Junior
4:00 - 4:50
Free Skate
50 min
Intermediate/
Junior
4:50 - 5:05
Skills
15 min
5:05 - 5:15
Spins
10 min
Intermediate
5:15 - 5:25
Flood
10 min
5:25 - 6:50
Free Skate
85 min
6:50 - 7:00
Flood
10 min
Adult
7:00 - 7:50
Group
50 min
7:50 - 8:00
Flood
10 min
Schedule is subject to change for the 2017/2018 season